Motto

Villa Taivaannasta Paikka, jossa koiraharrasteleirit onnistuvat - Aina

 

 

 

 

KUVIA EI LUOVUTETA VIRTUAALIKENNELIEN KÄYTTÖÖN!

Esittely

Kun ulkoiset puitteet ovat kunnossa, voi tapahtuman järjestäjä keskittyä itse asiaan.

Majoittautuminen Villa Taivaannastassa tapahtuu koulun tiloihin remontoiduissa savuttomissa 2-4h huoneissa, joihin myös koirat ovat tervetulleita. Huoneita on 8 kpl. Huoneissa on 2 erillissänkyä ja iso parvi. WC:t ja pesutilat ovat käytävillä ja sauna lämpiää tarpeen mukaan, kerta / vkl sisältyy majoituksen hintaan. Karavaanareille ja telttailijoille riittää tilaa. Leiriläisten käytössä on jkv kylmäsäilytystilaa sekä mikro, kahvinkeitin yms.   Ennakkoon varattuna ruokailut hoituvat sujuvasti noutopöydästä, jossa on tarjolla kunnon kotiruokaa. Majoittujien käytössä on lisäksi kaksi minikeittiötä. Tiloista löytyy myös kokoustilaa n 40 hengelle. Tilan keskiolutoikeudet ovat työn alla.


Agilityharjoituksiin on käytettävissä uudet ja hyvät esteet (kontaktit kumirouhepitaiset jne). Myös PK esteet löytyvät. Isokokoisia kenttiä on kaksi, jalkapallokenttä nurmea ja valaistu kivipohjakenttä. Kenttätila ei siis lopu kesken. :) Kentät soveltuvat luonnollisesti myös muihin kenttälajeihin (TOKO, PK, näyttely jne). Maastoja on n. 200 ha ja peltoja tarpeen mukaan.

Lisäksi Villa Taivaannastassa toimii pienimuotoinen myymälä, josta mahdollisuus ostaa ja vuokrata eri koiraurheilulajeihin tarvittavaa välineistöä ja tilata laadukasta koiranruokaa. 

Verkko-Karjalaisen tv-haastattelun meistä voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ. 

 

Kuvia majoitustiloista: